Precizie - Maroc

 

Bun venit în lumea parkour-ului și freerunning-ului! Numele meu este Glovaschi Cristian Marius și sunt extrem de încântat să fiu ghidul vostru în această călătorie. Permiteți-mi să mă prezint.

Am fost implicat în arta parkour-ului și freerunning-ului încă din anul 2005. Ca practicant și antrenor dedicat, am experimentat pe pielea mea puterea transformatoare a acestei discipline. De fapt, sunt mândrul fondator al comunității românești de Parkour și Freerunning, Traceurs.RO. Prin această platformă, am reușit să unim numeroși entuziaști, construind o comunitate vibrantă și plină de sprijin reciproc.

Motivat de pasiunea mea de a împărtăși cunoștințe și de a dezvolta creșterea, am înființat prima școală de Parkour și Freerunning, inițial numită “Reborn Education“, iar acum cunoscută sub numele de “Traceurs Origins“. Aceasta, a devenit un centru de învățare pentru aspiranții traceuri, oferindu-le îndrumare specializată, dezvoltându-le abilitățile și cultivând un spirit de camaraderie.

Niciodată nesatisfăcut cu rezultatele obținute, am decis să merg mai departe și am înființat prima și singura sală de Parkour și Freerunning dedicată din România, “Sala de parkour și freerunning Traceurs“. Această facilitate este un teren de joacă pentru creativitate, un sanctuar în care practicanții își pot depăși limitele și își pot descoperi adevăratul potențial.

Ca un susținător al disciplinei, am participat activ la proiecte internaționale, colaborând cu comunități de parkour din întreaga lume. Prin implicarea mea în Asociația românească de Parkour și Freerunning Traceurs, am fost parte a inițiativelor desfășurate în Franța, Ucraina, Maroc, Italia și în alte țări. Împreună, am abordat principiile Parkour-ului și Freerunning-ului, promovându-le ca o disciplină non-competitivă care îmbogățește atât indivizii, cât și comunitățile în care trăim.

Unul dintre cele mai mândre momente ale carierei mele a fost în 2015, când am primit distincția prestigioasă “Medaille de bronze de la jeunesse, des sports et de l’engagement associatif” din partea Ministerului Sportului din Franța. Această recunoaștere simbolizează efortul neobosit pe care l-am depus pentru a răspândi cuvântul parkour-ului și freerunning-ului în întreaga lume.

În dorința noastră de a extinde comunitatea, am fondat prima aplicație de social media dedicată exclusiv Parkour-ului și Freerunning-ului, “Origins Spots“. Această platformă revoluționară a conectat entuziaști din toate colțurile globului, construind o rețea globală de indivizi cu aceleași pasiuni pentru mișcare, creativitate și dezvoltare personală.

Alăturați-vă mie în această călătorie de neuitat, în care vom descoperi posibilitățile nelimitate ale parkour-ului și freerunning-ului. Împreună, vom depăși limitele, vom dezvălui adevăratul nostru potențial și vom lăsa o moștenire care va depăși barierele fizice.

Bun venit în lumea TRACEURS ORIGINS!

Glovașchi Cristian Marius